Warm Thuis Zwolle maakt jouw huis klaar voor de winter

De feestdagen staan voor de deur, we dromen allemaal van een witte kerst en hopen eindelijk weer eens de schaatsen onder te binden voor een tochtje op natuurijs. Kouder weer betekent ook dat je je huis lekker warm wilt hebben. Maar niet iedereen kan zomaar de verwarmingsknop hoger draaien. Want als jouw huis tocht en kiert en niet energiezuinig is, loopt de gas- en stroomrekening behoorlijk op.  

Warm Thuis helpt om jouw energierekening omlaag te krijgen. Met gratis isolatiematerialen als je het zelf niet kan betalen. Sinds vorig jaar hebben we al 450 huizen onder handen genomen. Dat doen we met kleine en grote isolatiemaatregelen. De energiecoach komt bij je thuis om te kijken wat nodig is en geeft advies om te besparen. Daarna komt een klusser of aannemer Van Wijnen die de uitvoering gaat doen. Van radiatorfolie tot LED-lampen en van speciaal dubbel glas tot het vervangen van energieslurpend witgoed. 

Wethouder Arjan Spaans, wethouder Energietransitie: “De mensen van Warm Thuis Zwolle staan voor u klaar. Ze helpen u graag aan een warmer huis, zodat u ook de komende winters niet in de kou hoeft te zitten. En het kost u niets!” 

Aanmelden 

Benieuwd of Warm Thuis jou ook kan helpen? Voor meer informatie en aanmelden ga je naar  www.warmthuiszwolle.nl of bel je naar 038 – 207 1413.